Blog : Agentschap

colibriS

colibriS

Small, smaller, smallest

colibriS

ColibriS is gespecialiseerd in het ontwerpen van modieuze brilmonturen voor de zeer smalle tot smalle gezichten. zij oriënteren zich op “de gulden snede” van het gezicht en zorgen voor een goede pasvorm en draagcomfort.

Inmiddels kunnen zij op 21 jaar ervaring terugblikken en zijn ze heel blij, dat uit hun idee een leuke, veelvuldige collectie is gegroeid. Colibris is een familiebedrijf uit Lübeck in Noord-Duitsland. Onze monturen worden ambachtelijk in Duitsland geproduceerd.

De focus van de recente collectie ligt op duidelijkheid, rechtlijnigheid en lichtheid. Dit lukt middels fijne, filigraan acetaat monturen en lichte combinaties van acetaat en metaal.

Website: 
colibris.eu
Facebook: 
www.facebook.com/colibris.eu/

2021_ColibriS
Pierre Eyewear

Pierre Eyewear

Handgemaakte kunstwerken

Pierre Eyewear

Elk montuur is de creatie van hoge kwaliteit en fabricage, handgemaakt door vakmensen met behulp van geavanceerde technieken. De expertise van de Franse productie in de inter­nationale brillenmarkt wordt ondersteund door Pierre Eyewear. Het merkteken is: “100% gecertificeerd, handmade in France”. Geen productiewerk in een grote fabriek maar vakwerk in een werkplaats met 8 vaklieden die het ambacht ‘brillen maken’ nog verstaan.

Van droom naar werkelijkheid
Geduld en doorzettingsvermogen zijn twee kenmerken van Pierre. Vanaf zijn jeugd zijn mode en design absolute passies geweest. Hij is een toegewijd bewonderaar van Ferdinand Alexander Porsche en zijn 911. Om praktische redenen ging hij naar de business school en studeerde af op 21-jarige leeftijd. Daarna trok de aantrekkingskracht op vernieuwing en verandering hem naar de Verenigde Staten. Tijdens zijn tienjarig verblijf daar ontdekte hij de brillenwereld en nam deel aan de ontwikkeling van de collecties van Lacoste, L’Amy en Nina Ricci. Bij terugkeer naar Frankrijk, bracht zijn ervaring in zijn samenwerking met een aantal designers, zijn eigen creatieve en ondernemende geest hem tot het idee om zelf te gaan ontwerpen. Hij had een nieuw doel voor ogen: het bevrijden van zijn persoonlijke inspiratie en het creëren van zijn eigen collectie. Nu inmiddels ruim 12 jaar verder worden zijn collecties over de hele wereld gedragen en zijn zijn monturen herkenbaar qua design en kwaliteit.

Meer informatie: www.pierre-eyewear.com

VM L’Atelier

VM L’Atelier

complexe technologie en eenvoudig design

VM l'Atelier

Na een opvallende lancering bij Alain Mikli, creëerden Vanessa en Mehdi hun distributiebedrijf in 2010 om hun ontwerpen op de markt te brengen. Hun producten worden gedistribueerd in optiek winkels die gek zijn op uitdagingen en innovatie.

Vanessa en Mehdi putten hun kracht uit hun synergie. Waar een vrouw met een spontane persoonlijkheid haar intuïtie haar laat leiden, doet de creatieve en bedachtzame man een stap terug en overdenkt zijn creatieve proces. Een vleugje frisheid en gevoeligheid die een bril een unieke stijl geeft. Een origineel werk gegenereerd door twee convergerende visies.

Technologische innovatie moet de stijl beïnvloeden. De esthetiek moet de technische functie sublimeren. Zonder de functie verliest de esthetiek zijn legitimiteit. En wederzijds. Ze volgen deze filosofie en presenteren een nieuwe collectie: VM L’Atelier: een Haute Couture 3D-geprinte brillencollectie gemaakt met de nieuwste high-definition technologie van de 3D-industrie. Vanessa en Mehdi willen opticiens persoonlijk ontmoeten om ze te laten zien wat het uitzonderlijke potentieel is om geld te verdienen en plezier te hebben om hun brillen te verkopen.

Website: www.vanessaetmehdi.com

× Hoi, kan ik je helpen?