Blog : Agentschap

Steve McQueen Eyewear

Steve McQueen Eyewear

ʺKing of Coolʺ

Steve McQueen

Een van de meest invloedrijke filmsterren aller tijden, Steve McQueen stond bekend als de King of Cool’. voor zijn eigenzinnige reputatie, zorgeloos gedrag en nonchalante houding. Hij steeg naar de top van zijn roem in de jaren ’60 en is vandaag de dag nog steeds een mode-icoon.

Steve McQueen brillen zijn het resultaat van een sterke menselijke band, aangevuld met gemeenschappelijke passies. Dit avontuur brengt auto- en motorverzamelaars, vrije geesten en filmliefhebbers bij elkaar. Al deze elementen vormen samen een chique en elegante brillencollectie die de klassieke geest van de jaren ’60 en ’70 oproept, geïnspireerd door de tijdloze stijl van Steve McQueen.

HET BEGIN VAN SMQ
De merklicentie van Steve McQueen Eyewear is het resultaat van een sterk menselijk avontuur. Een zoon die rijdt in de F3 en de band tussen de 3 mannen, Pierre, Gilles en Chad McQueen was gemaakt. Een eerste menselijke relatie, verre van een eenvoudig zakenverhaal. De twee bedenkers van het merk, onbetwiste fans van SMQ, liefhebbers van oldtimers en motorfietsen en, ten slotte, autosportfans bouwden heel snel een zekere band op met Chad en kregen zijn zegen over het Steve McQueen Eyewear-project.

DE SMQ-COLLECTIE
Biedt eenendertig ontwerpen van hoge kwaliteit die een ingetogen elegantie belichamen met een tegelijkertijd casual en vintage vibe. Met 4 complementaire reeksen en haar geraffineerde details, herinneren de monturen aan de vrije persoonlijkheid van de acteur en aan zijn masculiene signatuur: verfijnd, gevoelig en ontspannen.

Het is een stijl die ook vrouwen aanspreekt en die net zo goed bij hen past als bij mannen. Ontwikkeld en geconceptualiseerd in Frankrijk. We hebben de keuze gemaakt om elk materiaal zorgvuldig te selecteren dat een bril vormt, de meeste van de gebruikte grondstoffen komen uit Frankrijk, Duitsland en Japan.

Bekijk hier de SMQ Brochure.

En hier de SMQ Catalogus.

Steve McQueen Eyewear isn't just an eyewear brand, it's a state of mind

It's all in the details

colibriS

colibriS

Small, smaller, smallest

colibriS

ColibriS, een familiebedrijf uit Lübeck in Duitsland, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van modieuze brilmonturen voor de smalle tot zeer smalle gezichten en behoort echt tot een ‘must have’ in uw assortiment! De collectie wordt speciaal ontworpen voor volwassenen, gebaseerd op “de gulden snede” van het gezicht wat zorgt voor een goede pasvorm en draagcomfort. ColibriS heeft in de praktijk een zeer brede doelgroep: van jongvolwassenen tot hoogbejaard. Iedereen met een smal gezicht kan met een ColibriS de deur uitlopen. ColibriS behoort al bij menig opticien in de top 5 van best verkopende collecties. “Great glasses for small faces”

Website: colibris.eu
Facebook: www.facebook.com/colibris.eu/

2021_ColibriS
Pierre Eyewear

Pierre Eyewear

Handgemaakte kunstwerken

Pierre Eyewear

Uniek design en gedurfde kleurencombinaties zijn twee kenmerken van Pierre Eyewear. De collectie wordt over de hele wereld gedragen en zijn zeer herkenbaar qua vorm en uitstraling. Recent heeft Pierre een nieuwe lijn uitgebracht onder de naam ‘Monsieur Pierre’, deze collectie is gekenmerkt door dikke iconische acetaat modellen maar wel in de typische vormgeving en kleurencombinaties van Pierre. Elk montuur is de creatie van hoge kwaliteit en fabricage, handgemaakt door vakmensen met behulp van geavanceerde technieken.

Van droom naar werkelijkheid
Geduld en doorzettingsvermogen zijn twee kenmerken van Pierre. Vanaf zijn jeugd zijn mode en design absolute passies geweest. Hij is een toegewijd bewonderaar van Ferdinand Alexander Porsche en zijn 911. Om praktische redenen ging hij naar de business school en studeerde af op 21-jarige leeftijd. Daarna trok de aantrekkingskracht op vernieuwing en verandering hem naar de Verenigde Staten. Tijdens zijn tienjarig verblijf daar ontdekte hij de brillenwereld en nam deel aan de ontwikkeling van de collecties van Lacoste, L’Amy en Nina Ricci. Bij terugkeer naar Frankrijk, bracht zijn ervaring in zijn samenwerking met een aantal designers, zijn eigen creatieve en ondernemende geest hem tot het idee om zelf te gaan ontwerpen. Hij had een nieuw doel voor ogen: het bevrijden van zijn persoonlijke inspiratie en het creëren van zijn eigen collectie.

Meer informatie: www.pierre-eyewear.com