Blog : Distributeur

SEHSTOFF

SEHSTOFF

Gemaakt van linnen!

SEHSTOFF

’s Werelds eerste linnen bril gemaakt met TCR technologie. Linnen wordt al meer dan 6000 jaar dagelijks gebruikt en wordt tot op de dag van vandaag door onze boeren uit het Mühlviertel in het noordwesten van Oostenrijk verwerkt. Met onze decoratieve klinknagels houden we ook de traditionele metaalsmid cultuur uit Ennstal in stand. De materiaaleigenschappen van onze linnen monturen overtreffen niet alleen onze verwachtingen, maar bevorderen ook voor 100% het traditionele handwerk in de werkplaats.

Het is voor ons een genoegen om de traditie van de Oostenrijkse brillenproductie in de komende decennia met creativiteit en service vorm te geven. Ons materiaal is grondstof besparend wat betreft waterverbruik bij de productie, bio, veganistisch, anti-allergisch en hittebestendig. Met Bold Optical Fair beginnen wij onze reis in de grote wereld van de optiek en wij verheugen ons op elk bezoek. Wij heten alle opticiens van harte welkom, bezoek ons op onze stand in de Pand 43.

Website 
www.sehstoff.at

Onze agent Demi Eerdhuijzen komt graag bij u langs om de collectie te laten zien, maak een afspraak via +31(0)636505082 of Eerdhuijzenagency@gmail.com

Download hier beelmateriaal en logo van SEHSTOFF
Schermafbeelding-2022-03-12-om-14.21.27-1
Gouverneur & GOUV/AU

Gouverneur & GOUV/AU

Gouverneur

& Gouv/au

GOUVERNEUR

Gouverneur Audigier is producent van de meest delicate en prachtige monturen van dit moment, gemaakt in één van de oudste nog werkende Franse fabrieken die nog bestaan. Het bedrijf is opgericht in 1878 door Clement Gouverneur. De kleine fabriek is gelegen in het plaatsje Morez in de Jura, de Franse hoofdstad van de brillen. Sommige machines zijn zo oud als de onderneming zelf – en zijn nog steeds in gebruik.

Ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek die al 140 jaar bestaat. Dat is de reden waarom de monturen originele en iconische meesterwerken zijn. Passie en compromisloze zorg voor detail zijn van tijdloze waarde voor de monturen, dat is het verschil tussen goede- en buitengewone monturen. Er is een grote waardering voor de schoonheid van de oorspronkelijke meesterwerken, gemaakt van massief brons veredeld met edele materialen zoals 21,5 karaats goud en platina.

GOUV/AU

De oudste Franse brillen­producent, Gouverneur Audigier, 
produceert sinds 2014 hun nieuwste merk GOUV/AU. De collectie is af­geleid van de duurdere lijn Clement Gouverneur maar dan in een moderne uitvoering; neoklassieke modellen met hippe kleuren en trendy clip-on zonnebrillen voor trendsetters, hipsters en voor diegenen die gewoon een mooie bril willen dragen met een beetje stijl en klasse. De mini puce is al een regelrechte hit in de populaire badplaatsen Cannes, Saint Tropez en Ibiza!

Meer informatie: www.gouverneur-audigier.com

 

Schermafbeelding 2020-05-19 om 17.03.06
Schermafbeelding 2020-05-19 om 17.04.31
Charmossas

Charmossas

Charmossas

Charmossas, een fris kleurrijk jong brillenmerk uit Barcelona, Spanje. Na vier jaar succesvol voor een ander internationaal gerenommeerd bekend Spaans merk ontworpen te hebben besloot de jonge Portugese ontwerpster Carla Isabel Pires zeven jaar geleden dat het tijd was zelf haar vleugels uit te slaan. In Barcelona begon haar avontuur en startte zij haar eerste collectie. Inmiddels worden haar brillen over de wereld goed verkocht en is haar collectie geëvolueerd naar een volwassen commerciële en mooie collectie.

Stoere en verleidelijke monturen voor mannen en vrouwen. Gewaagde kleurencombinaties schuwt Charmossas niet. Frisse, heldere kleuren met leuke accenten geven je het gevoel van ­vrijheid, plezier en passie.

Website: 
www.charmossas.com
Facebook: 
www.facebook.com/charmossas

Onze agent Demi Eerdhuijzen komt graag bij u langs om de collectie te laten zien, maak een afspraak via +31(0)636505082 of Eerdhuijzenagency@gmail.com

 

× Hoi, kan ik je helpen?