Walterr-Eyewear-logo

Pierre Eyewear

Ontdek de tijdloze allure van Pierre Eyewear, waar uniek design en gedurfde kleurencombinaties samenkomen in een wereldwijd gedragen collectie. De vormen en uitstraling zijn onmiskenbaar en maken Pierre Eyewear direct herkenbaar.

Onlangs heeft Pierre een nieuwe lijn gelanceerd, genaamd ‘Monsieur Pierre’. Deze collectie is gekenmerkt door dikke, iconische acetaat monturen die trouw blijven aan de typische vormgeving en kleurencombinaties van Pierre. Elk montuur is met zorg gecreëerd met behulp van geavanceerde technieken en wordt met de hand vervaardigd door vakmensen, wat resulteert in hoogwaardige kwaliteit.

Achter dit opmerkelijke merk staat Pierre, een gedreven en gepassioneerde ontwerper. Mode en design zijn al van jongs af aan zijn absolute passies. Bewondering voor Ferdinand Alexander Porsche en zijn 911 hebben hem geïnspireerd, en na zijn studie en een succesvolle carrière in de Verenigde Staten, kwam hij terug naar Frankrijk met het idee om zijn eigen creatieve visie te bevrijden en een eigen collectie te creëren.

Bij Pierre Eyewear komt droom tot werkelijkheid. Ontdek de prachtige creaties en laat je betoveren door de tijdloze elegantie die elk montuur uitstraalt.

 

Via Walterr Eyewear verkrijgbaar voor Nederland & Vlaanderen.

 

 

5_Bril-onder-tekst_Steve-McQueen
img19