ʺKing of Coolʺ

Steve McQueen

Een van de meest invloedrijke filmsterren aller tijden, Steve McQueen stond bekend als de King of Cool’. voor zijn eigenzinnige reputatie, zorgeloos gedrag en nonchalante houding. Hij steeg naar de top van zijn roem in de jaren ’60 en is vandaag de dag nog steeds een mode-icoon.

Steve McQueen brillen zijn het resultaat van een sterke menselijke band, aangevuld met gemeenschappelijke passies. Dit avontuur brengt auto- en motorverzamelaars, vrije geesten en filmliefhebbers bij elkaar. Al deze elementen vormen samen een chique en elegante brillencollectie die de klassieke geest van de jaren ’60 en ’70 oproept, geïnspireerd door de tijdloze stijl van Steve McQueen.

HET BEGIN VAN SMQ
De merklicentie van Steve McQueen Eyewear is het resultaat van een sterk menselijk avontuur. Een zoon die rijdt in de F3 en de band tussen de 3 mannen, Pierre, Gilles en Chad McQueen was gemaakt. Een eerste menselijke relatie, verre van een eenvoudig zakenverhaal. De twee bedenkers van het merk, onbetwiste fans van SMQ, liefhebbers van oldtimers en motorfietsen en, ten slotte, autosportfans bouwden heel snel een zekere band op met Chad en kregen zijn zegen over het Steve McQueen Eyewear-project.

DE SMQ-COLLECTIE
Biedt eenendertig ontwerpen van hoge kwaliteit die een ingetogen elegantie belichamen met een tegelijkertijd casual en vintage vibe. Met 4 complementaire reeksen en haar geraffineerde details, herinneren de monturen aan de vrije persoonlijkheid van de acteur en aan zijn masculiene signatuur: verfijnd, gevoelig en ontspannen.

Het is een stijl die ook vrouwen aanspreekt en die net zo goed bij hen past als bij mannen. Ontwikkeld en geconceptualiseerd in Frankrijk. We hebben de keuze gemaakt om elk materiaal zorgvuldig te selecteren dat een bril vormt, de meeste van de gebruikte grondstoffen komen uit Frankrijk, Duitsland en Japan.

Bekijk hier de SMQ Brochure.

En hier de SMQ Catalogus.

Steve McQueen Eyewear isn't just an eyewear brand, it's a state of mind

It's all in the details