complexe technologie en eenvoudig design

VM l'Atelier

Na een opvallende lancering bij Alain Mikli, creëerden Vanessa en Mehdi hun distributiebedrijf in 2010 om hun ontwerpen op de markt te brengen. Hun producten worden verkocht in optiekwinkels die gek zijn op uitdagingen en innovatie.

Vanessa en Mehdi putten hun kracht uit hun synergie. Waar een vrouw met een spontane persoonlijkheid haar intuïtie haar laat leiden, doet de creatieve en bedachtzame man een stap terug en overdenkt zijn creatieve proces. Een vleugje frisheid en gevoeligheid die een bril een unieke stijl geeft. Een origineel werk gegenereerd door twee convergerende visies.

Technologische innovatie moet de stijl beïnvloeden. De esthetiek moet de technische functie sublimeren. Zonder de functie verliest de esthetiek zijn legitimiteit. En wederzijds. Ze volgen deze filosofie en presenteren een nieuwe collectie: VM L’Atelier: een Haute Couture 3D-geprinte brillen collectie gemaakt met de nieuwste high-definition technologie van de 3D-industrie. Vanessa en Mehdi willen opticiens persoonlijk ontmoeten om ze te laten zien wat het uitzonderlijke potentieel is om geld te verdienen en plezier te hebben om hun brillen te verkopen.

Website: www.vmlatelier.com

× Hoi, kan ik je helpen?