Gouverneur

& Gouv/au

GOUVERNEUR

Gouverneur Audigier is producent van de meest delicate en prachtige monturen van dit moment, gemaakt in één van de oudste nog werkende Franse fabrieken die nog bestaan. Het bedrijf is opgericht in 1878 door Clement Gouverneur. De kleine fabriek is gelegen in het plaatsje Morez in de Jura, de Franse hoofdstad van de brillen. Sommige machines zijn zo oud als de onderneming zelf – en zijn nog steeds in gebruik.

Ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek die al 145 jaar bestaat. Dat is de reden waarom de monturen originele en iconische meesterwerken zijn. Passie en compromisloze zorg voor detail zijn van tijdloze waarde voor de monturen, dat is het verschil tussen goede- en buitengewone monturen. Er is een grote waardering voor de schoonheid van de oorspronkelijke meesterwerken, gemaakt van brons veredeld met edele materialen zoals palladium, 21,5 karaats goud en platina.

‘Het merk heeft een digitale configurator ontwikkeld waardoor samenstellen van modellen en bestellen kinderspel is’.

GOUV/AU

De oudste Franse brillen­producent, Gouverneur Audigier, produceert sinds 2014 hun nieuwste merk GOUV/AU. De collectie is af­geleid van de duurdere lijn Gouverneur maar in een lagere prijsklasse en in een moderne uitvoering; neoklassieke modellen met hippe kleuren en trendy clip-on zonnebrillen voor trendsetters, hipsters en voor diegenen die gewoon een mooie bril willen dragen met een beetje stijl en klasse. De mini puce is al een regelrechte hit in de populaire badplaatsen Cannes, Saint Tropez en Ibiza!

Meer informatie: www.gouverneur-audigier.com

 

Schermafbeelding 2020-05-19 om 17.03.06
Schermafbeelding 2020-05-19 om 17.04.31