Walterr-Eyewear-logo

Gouverneur

Gouverneur Audigier is de producent van de meest delicate en prachtige monturen van dit moment, vervaardigd in een van de oudste nog werkende Franse fabriek die nog bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1878 door Clement Gouverneur. De kleine fabriek is gelegen in het plaatsje Morez in de Jura, de Franse hoofdstad van de brillen. Sommige machines zijn zo oud als de onderneming zelf – en zijn nog steeds in gebruik.

Al 145 jaar lang worden deze monturen ontwikkeld en geproduceerd in dezelfde historische fabriek. Dit is de reden waarom elk montuur een origineel en iconisch meesterwerk is. Passie en compromisloze aandacht voor detail hebben tijdloze waarde voor de monturen, wat het verschil maakt tussen goede en buitengewone monturen. Er is een grote waardering voor de schoonheid van deze oorspronkelijke meesterwerken, gemaakt van brons veredeld met edele materialen zoals palladium, 18 karaat champagne goud en rosé goud.

“Het merk heeft een digitale configurator ontwikkeld waardoor het samenstellen van modellen en bestellen kinderspel is”.

 

Via Walterr Eyewear verkrijgbaar voor Nederland.

5_Bril-onder-tekst_Steve-McQueen
img19

OUROBOROS COLLECTION – LIMITED EDITION

Scherm­afbeelding 2024-03-20 om 16.47.53
Scherm­afbeelding 2024-03-20 om 16.47.43
Scherm­afbeelding 2024-03-20 om 16.47.28
Scherm­afbeelding 2024-03-20 om 16.47.13

GOUV/AU

Gouverneur Audigier, de oudste Franse brillenproducent, heeft met trots hun nieuwste merk GOUV/AU geïntroduceerd in 2014. Deze collectie is een prachtige aanvulling op de luxueuze Gouverneur-lijn, maar dan met een eigentijdse twist en een meer betaalbare prijsklasse.

GOUV/AU biedt neoklassieke modellen in combinatie met trendy kleuren en hippe clip-on zonnebrillen, waardoor het de perfecte keuze is voor trendsetters, hipsters en iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en klassevolle bril.

De mini puce uit de collectie heeft nu al een ware sensatie veroorzaakt in populaire badplaatsen zoals Cannes, Saint Tropez en Ibiza! Voeg een vleugje Franse elegantie en allure toe aan je look met GOUV/AU en ontdek waarom deze brillen zo geliefd zijn.

Ga voor betaalbare luxe en stijlvolle flair met GOUV/AU en geniet van een bril die zowel modebewust als tijdloos is.

 

Via Walterr Eyewear verkrijgbaar voor Nederland.

img19