Walterr-Eyewear-logo

Steve McQueen

Steve McQueen, de King of Cool, is een van de meest invloedrijke filmsterren aller tijden, wiens nonchalante houding en zorgeloos gedrag hem tot een ware mode-icoon maakten. Zijn roem piekte in de jaren ’60 en zijn stijl blijft vandaag de dag nog steeds tijdloos.

Steve McQueen brillen zijn het resultaat van een bijzondere menselijke connectie, verenigd door gedeelde passies. Deze brilcollectie brengt autoliefhebbers, motorfanaten, vrije geesten en filmliefhebbers samen, en roept de chique en elegante geest van de jaren ’60 en ’70 op, geïnspireerd door Steve McQueen’s tijdloze stijl.

De SMQ-collectie biedt een selectie van 31 hoogwaardige ontwerpen, belichaamd door ingetogen elegantie en een casual vintage vibe. De monturen herinneren aan de vrije persoonlijkheid van de acteur en zijn mannelijke signatuur: verfijnd, gevoelig en ontspannen. Deze stijl trekt niet alleen mannen, maar ook vrouwen aan, en past bij beiden perfect.

Ontwikkeld en geconceptualiseerd in Frankrijk, is elke bril zorgvuldig samengesteld met de beste materialen, waarbij grondstoffen uit Italië, Duitsland en Japan worden gebruikt. Steve McQueen Eyewear viert de tijdloze klasse van de legendarische acteur en brengt zijn iconische stijl naar het moderne publiek.

Via Walterr Eyewear verkrijgbaar voor Nederland & Vlaanderen.

 

5_Bril-onder-tekst_Steve-McQueen
img19